letterlijk in beweging

Stel je eens voor..
Moeiteloos je kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden. Het vermogen hebben te kunnen reageren vanuit een goed ontwikkelde omgevingssensitiviteit. Wat zou dat een krachtige zelfsturing opleveren.

Vrijer bewegen en je prestaties naar een hoger niveau tillen

Heb je dit fenomeen wel eens gezien? Zwermvogels die prachtige vormen aannemen, ze als het ware creëren. Ze lijken wel te dansen. Hoe doen ze dat? Om samen één kant uit te bewegen spelen er, evenals bij de vogelzwermen, elementen als wederzijdse afhankelijkheid, maar ook van individuele zelfstandigheid een grote rol. Daarbij is een krachtige onderlinge afstemming nodig, met elkaar, en niet op de laatste plaats, met jezelf.

Hoe zou het voor je zijn om..

In beweging te komen en ..

  • Gericht te werken aan een persoonlijk thema dat je niet opgelost krijgt.
  • Beter om te gaan met wie je bent en nog niet laat zien.
  • Interactie en communicatie tussen jou en anderen te verbeteren.
  • Meer plezier en succes in je presteren te ervaren.

In dat geval heb ik je iets te bieden

Een dynamische coaching die je letterlijk en figuurlijk in beweging brengt. Dat is wat je in deze belevings- en ontwikkelingsgerichte coaching gaat ervaren. Ik laat je ervaren en ontdekken over welke rollen en mogelijkheden je de beschikking hebt. Waar je vaak omheen danst, om anderen niet op de tenen te willen staan, of in de weg wilt lopen. Maar toch geregeld doet en daarmee jezelf beperkt.

Een methode die werkt

Door de koppeling aan het individuele persoonlijkheidstype is dit een krachtige methodiek die het innerlijk raakt en in beweging brengt. Ik ben er van overtuigd hoe onze beleving zich door vertaalt naar ons lichaam. En andersom dus, hoe ons lichaam ons fysiek in staat stelt om aan gedachten een andere beleving te geven, waarmee onze communicatie verandert, of we ineens voelen waarom we het gevoel hebben te worden tegengehouden.

Ga het aan!

Laat je niet weerhouden om verder te kijken dan wat bekend en vertrouwd is. Deze methodiek kent een opbouw en ik ben er van overtuigd dat je na afloop inzichten meeneemt waar je echt mee verder kunt. Individueel maar ook in je contact met anderen. Ik zorg voor een prettige omgeving, waar je de ruimte en de privacy hebt om te bewegen, waar we muziek hebben en geen last van de buitenwereld. 

Jouw gevoel is een krachtig instrument!

Ik hou van beweging, altijd al zo geweest, maar hier zit ook een doel achter. Dichterbij je gevoel komen, om stappen te maken en te groeien in persoonlijk leiderschap en onderlinge samenwerking . En daarmee aan kracht winnen, individueel en in contact met anderen.

 

 Tip voor de werkvloer!

Interesse in een afspraak voor coaching met dans voor bedrijventeams als organisatie? Informeer naar de mogelijkheden.

Nieuwsgierig geworden?

 

Mooi als je interesse is gewekt en je meer wilt weten over de werkwijze en hoe dit voor jou kan werken. Neem de volgende stap en informeer naar een proefsessie.