Letterlijk in beweging

Moeiteloos je kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden
Het vermogen hebben te kunnen reageren vanuit een goed ontwikkelde omgevingssensitiviteit. Dat geeft je een krachtige zelfsturing!

In actie zoals jij wilt 

  • Bewust worden van je fysieke impact.
  • Effectieve interactie met jezelf.
  • Effectieve interactie met je omgeving.
  • Krachtiger optreden.

In de rol die je kiest

Bewust worden van de rollen die je beleefd en speelt. Situaties waar je nietsvermoedend omheen danst herkennen. Personen die je niet op de tenen wilt stappen of in de weg wilt lopen. De regie bewaren, zodat je gericht op je eigen pad blijft.

Bekijk dit fenomeen eens.

Zwermvogels die prachtige vormen aannemen, ze als het ware creëren. Ze lijken wel te dansen. Hoe doen ze dat? 

Om samen één kant uit te bewegen spelen elementen als wederzijdse afhankelijkheid, maar ook van individuele zelfstandigheid een grote rol. Daarbij is een krachtige onderlinge afstemming nodig!

Dans met het leven

In het leven komen er mensen voorbij met wie je graag de dans aanvaardt, en mensen met wie je blijft botsen. Die beleving en beweging is er, ze maakt je krachtig en kwetsbaar. Blokkeer je, dan raak je uit contact en reageer je anders dan je wilt. 

Loslaten

Stel je eens voor dat je jezelf een andere beleving kunt geven. Met een fysieke actie je denkwereld even overhoop gooien. Weg van je rituele dans, loslaten wat je niet verder brengt, en bewegen naar wat wel!

Inbreng van het fysieke element voegt kracht en overtuiging toe’

Ik geloof in de kracht van beleving en beweging. Fysieke impact is wellicht het doorslaggevende aspect in jouw geloofwaardigheid, in contact en in je vak.

 

Jouw unieke beweging inzetten om dichterbij je gevoel te komen, te herkennen en te groeien in persoonlijk leiderschap.

Aan kracht winnen, in contact, de onderlinge samenwerking, en het realiseren van je doelen.  

Goed ontwikkelde softskills zijn van grote betekenis, in het dagelijks leven en professioneel.

Coaching met Dans

 

En dat is ook voor mij de reden geweest om te zoeken naar materiaal dat verder gaat dan coaching die grotendeels bestaat uit een cognitieve aanpak, ondanks oefeningen die zintuigelijk werken op basis van NLP. Een prachtige opleiding waarbij ook veel wordt ervaren. Maar dat fysieke materiaal heb ik gevonden in de opleiding Danscoaching, niet te verwarren met een variant van dansles.

Meer weten

 

Heb ik je interesse gewekt en wil je hier meer van weten? Bel, of mail me je vraag.

 

Ga je de uitdaging en ervaring aan. Ik zorg met een afspraak ‘coaching met dans’ dat we over een prettige ruimte beschikken waar jij je op je gemak voelt en het meeste uit je coachvraag kan halen