Letterlijk in beweging

Moeiteloos je kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden
Het vermogen hebben te kunnen reageren vanuit een goed ontwikkelde omgevingssensitiviteit. Wat zou dat een krachtige zelfsturing geven!

Stappen zetten en in actie komen …

  • Gericht werken aan een thema dat je maar niet opgelost krijgt.
  • Beter leren omgaan met veranderingen.
  • Verbeteren van de interactie tussen jou en je omgeving.
  • Succesvoller en met meer plezier presteren.

Bewegen, ervaren, weten

Letterlijk en figuurlijk in beweging komen. Ervaren welke rollen je speelt, en beleefd. Waar je, nietsvermoedend, omheen danst, wie je vooral niet op de tenen wilt stappen of in de weg wilt lopen. Er achter komen welke weg je wel wilt inslaan.

Bekijk dit fenomeen eens.

Zwermvogels die prachtige vormen aannemen, ze als het ware creëren. Ze lijken wel te dansen. Hoe doen ze dat? 

Om samen één kant uit te bewegen spelen elementen als wederzijdse afhankelijkheid, maar ook van individuele zelfstandigheid een grote rol. Daarbij is een krachtige onderlinge afstemming nodig, met elkaar, en … met jezelf!

Stilstaan is geen optie

In het leven zijn er mensen met wie je graag de dans aanvaardt, en mensen met wie je blijft botsen… Die wisselwerking beleving en beweging is er altijd! Maar wat als je deze uitdaging eens aangaat. Dan is wat hulp geen overbodige luxe.. Uiteindelijk help ik om al bewegend te ervaren welke kant jij eigenlijk op wilde. En wat je moet doen om die koers te houden. Op welke manier, en met welke mensen.

Loskomen van de rituele dans ..

De regie hebben in je leven! Je ervan bewust zijn welke stappen effectief zijn voor jou en je werk, en welke niet. Ervaren hoe je beleving zich doorvertaalt naar je lichaam. En andersom, hoe je lichaam jou fysiek in staat stelt om aan gedachten een andere beleving te geven. Waarmee je communicatie verandert, of je er ineens achter komt waarom je het gevoel hebt ergens door te worden tegengehouden. 

Inbreng van het fysieke element voegt kracht en overtuiging toe’

Ik ben dol op beweging, maar er zit wel een doel achter. ‘Dansen’  zoals jij dat wilt, als middel om dichterbij je gevoel en doel te komen, stappen te maken en te groeien in persoonlijk leiderschap en onderlinge samenwerking . 

 

En daarmee aan kracht winnen, in contact met anderen en individueel

 

Tip!

 

Interesse in een individuele afspraak voor een coaching ‘letterlijk in beweging’ maar zoek je liever de buitenlucht op. Dat kan ook. Ik zorg voor een mooie route zodat jij alle rust voelt om je verhaal te kunnen doen.

Lijkt dit je wat?

 

Bel of mail me voor meer informatie en om te horen wat ik kan en ga inplannen de komende tijd.