Voor professionals

Targets halen en toch het vertrouwen houden?
Herkenbaar? Enerzijds is er het commitment om resultaten te boeken. Anderzijds de interactie met de omgeving en samenwerking met collega’s. Niet zelden een hele uitdaging!
Ontstaat er ruis in de communicatie of doemt er knelpunt op, dan verstoort dit niet alleen de balans, het vermindert ook de focus en vooral het plezier in het dagelijks werk.

Niets doen is geen optie

De dagelijkse gang van zaken gaat door. Je wilt het vertrouwen blijven houden, in de onderlinge samenwerking, en in de goede afloop. Zakelijk gezien houd je je wel staande, maar processen lopen niet soepel en persoonlijk kost het je veel energie. Na een werkdag blijf je er in je hoofd mee bezig en dat is niet wat je wilt. Het kan zich zelfs uiten in:

 

  • Temperen van je ambities en stagnatie van je professionele groei.
  • Onzekerheid over je houding en functioneren.
  • Instabiliteit, en je privé situatie raken.

Kun je daar iets aan doen?

Een oplossing lijkt ver weg. Het beleid kun je niet eenzijdig veranderen, maar het kan ook zijn dat je twijfels krijgt of je functie eigenlijk wel de juiste keuze is. Hoe zorg je ervoor dat je, en met de situatie om kunt gaan, en je een houding eigen kunt maken zodat je er mee om kunt gaan, en weer plezier en succes ervaart. Of erachter komt dat je het eigenlijk anders wilt. En hoe? Dat is soms even zoeken.

Stel je eens voor…

Dat jij dit aangaat? En je een ervaren businesspartner als coach hebt die je kan helpen met je aanpak, en je vaardigheden leert waarmee je beter leert om te gaan met je verantwoordelijkheden, het maken van keuzes, je communicatie en de processen in je organisatie, die steeds opnieuw aan verandering onderhevig zijn. Wat zou je dat een ruimte geven.

En bedenk ook eens ….

Iemand die jou coacht op de laag van emotie en intuïtie én de vertaling weet te maken naar het concrete en praktische. En die ook nog persoonlijke handvatten aanreikt? Misschien betekent dit ook wel dat je vertrouwelijk over een aantal dilemma’s wilt sparren en uiteindelijk een paar knopen gaat doorhakken.

Wat het je oplevert ..

Meer mogelijkheden, meer rust, meer vertrouwen. Dat maakt jouw uitstraling sterker en overtuigender naar je omgeving en je creëert meer verbinding. Plus, een hele grote plus, het maakt dat je een stuk relaxter en energieker naar huis gaat aan het eind van de dag.

Waarom met mij?

Ik ga je helpen met mijn jarenlange ervaring als coach en businesspartner, Met regelmaat ben ik de gespreks- of sparringpartner voor een individuele directeur of professional. Die mensgerichte kant heb ik de laatste jaren stevig ingezet met gespecialiseerde en bewezen coachtechnieken en daarmee kan ik mogelijkheden en oplossingen ontdekken om iets wat dreigt vast te lopen weer in beweging, en de juiste richting, te krijgen.

 

Tip!

Ik geef ontwikkelingsgerichte workshops. Heb je een verantwoordelijke positie en wil je krachtiger kunnen acteren, authentiek de regie kunnen nemen, en je bewust worden van je valkuilen en je uitdagingen?

Ontdek en ervaar dan letterlijk wat het betekent om ‘in beweging’ te komen en te zijn!

Wil je het plezier terug ..

 

En lukt het je niet om verandering in je situatie te brengen, aarzel dan niet langer om je situatie eens te bespreken met iemand die professioneel en met verstand van zaken actief meekijkt. Iemand die je weer in verbinding brengt met je targets, met je omgeving en je eigen persoonlijkheid. Die persoon wil ik graag voor je zijn. Het is sparren en (bedrijfs)coaching in één.

Een kennismaking is zo geregeld

 

Dan zien we meteen of er goede basis aanwezig is om samen te werken. En geef ik een voorstel en een plan op grond van de zaken die we hebben besproken, zodat we met een eerste afspraak direct van start kunnen.