Aanbod voor professionals

Targets halen en toch de verbinding houden?
Als professional zit je regelmatig in een spagaat. Enerzijds je drive om resultaten te boeken, anderzijds de interactie met je omgeving, het sociale aspect. 
Als er ruis ontstaat, als je vastloopt, kamp jij met de gevolgen.  

Niets doen is geen optie

De dagelijkse gang van zaken gaat door. Je wilt het vertrouwen blijven houden, in de onderlinge samenwerking, in de goede afloop en niet in het laatst .., in jezelf! Zakelijk gezien houd je je wel staande, maar processen lopen niet soepel en persoonlijk kost het je veel energie. Na een werkdag blijf je er in je hoofd mee bezig. Die ‘drukte’ kan zich gaan uiten in:

 

  • Onzekerheid over je functioneren.
  • Temperen van je ambities.
  • Stagneren van je professionele groei.
  • Instabiliteit en twijfels.
  • De privé situatie raken.

Hoe krijg je dit opgelost

Het beleid in je organisatie kun je niet eenzijdig veranderen, je collega’s met wie je samenwerkt heb je niet voor het uitkiezen gehad, misschien heb je zelfs twijfels of de keuze voor jouw functie wel de juiste was en wil je een ander pad inslaan.

Hoe zorg je ervoor dat je hiermee om kunt gaan, de goede beslissing neemt en weer plezier krijgt in wat je doet. En behoud je de verbinding zodat je het vertrouwen kunt blijven houden in je acties. Soms kan dat een hele zoektocht lijken.

 

Maar stel je eens voor dat je dat niet alleen hoeft te doen

 

Dat je een businesspartner als coach hebt die je helpt met een aanpak waarmee je zicht krijgt op al die hoofdbrekens en je laat ervaren hoe je kunt omgaan met je verantwoordelijkheden en situaties die steeds weer opnieuw aan verandering onderhevig zijn. Dat zou je enorm veel ruimte en rust geven.

Misschien leidt dit ertoe dat ..

Dat je persoonlijke handvatten goed kunt gebruiken. Juist jouw eigen gevoel en motivatie nemen een manifeste rol in. Hoe presenteer je jezelf in de rol van professional, met welke overtuiging. Natuurlijk wil je je wel staande houden, maar welke instrumenten zet je in.

Misschien leidt dit ertoe betekent dat je vertrouwelijk over een aantal dilemma’s wilt sparren, en uiteindelijk een paar knopen gaat doorhakken.

 

Met die verdieping en helderheid krijg je meer inzicht en overzicht

 

Dat betekent een grote plus voor je besluitvaardigheid, en gevoel van zekerheid. Dat maakt je sterker en overtuigender naar je omgeving en je creëert meer verbinding. Plus! het maakt dat je een stuk relaxter en energieker naar huis gaat aan het eind van de dag.

Waarom met mij?

Ik ga je helpen met mijn jarenlange ervaring als businesspartner, Met regelmaat ben ik de sparringpartner en vertrouwenspersoon voor een individuele directeur en professional. Op die mensgerichte kant heb ik de laatste jaren stevig ingezet en mezelf als coach gespecialiseerd. Met bewezen coachtechnieken, stel ik vragen en geef ik oplossingsrichtingen om iets dat, min of meer, is vastgelopen weer in beweging te krijgen. 

 

Extra!

Ik ben van jongs af aan gefascineerd door de dans, zat op ballet, ging op dansles en zelfs korte tijd in wedstrijdvorm. Daar is later de atletiek bijgekomen. Daarbij was ik nogal visueel ingesteld en probeerde ik steeds de juiste techniek aan te brengen. Dit heeft geleid tot een verdergaand bewustzijn op het gebied van bewegen. En die zet ik graag in bij mijn coaching, omdat communiceren verder gaat dan alleen het hoofd.

 

Door je fysieke bewustzijn en houding te trainen kun je krachtiger acteren, authentieker de regie nemen en ontstaat er meer samenhang. Zie ook mijn aanbod ‘letterlijk in beweging’ met mijn workshop.

Als je wilt dat zaken veranderen ..

 

Begin er dan mee, liever vandaag dan morgen!

Mis je de inspiratie, aanmoediging of expertise om echt die verandering in je situatie te brengen waarnaar je verlangt? Aarzel dan niet langer, en neem die stap om jouw punten te bespreken met iemand die professioneel en met verstand van zaken met je meekijkt. Iemand die snapt waar het bij jou om gaat, en je daarbij gaat helpen.

Wat je ook besluit, ga ermee aan de slag

 

Ik ben ervan overtuigd dat er kansen voor het oprapen liggen, maar soms zie je niet. Denk je te groot, en maak je het te complex. Achteraf lijkt het simpel, maar zit het toch te verborgen voor om er bij te kunnen, laat je je tegenhouden of zijn er andere bezwaren.

Maar wil je dat ik je help, pak dan de telefoon, 06 4813 3432, dan kan ik je praktische vragen beantwoorden en maak jij vervolgens de keus of je verder wilt.