Coaching voor de business professional

Targets halen en toch de verbinding houden?
Als energieke professional zit je regelmatig in een spagaat. Enerzijds je drive om te presteren, anderzijds je behoefte aan interactie met je omgeving, het sociale aspect. 
Regie houden is een hele uitdaging.

Hoe acteer je in zo’n krachtenveld als het tegenzit

Zakelijk gezien houd je je staande, maar persoonlijk kost het je teveel energie. Ben je er na je werk nog veel meer met je hoofd mee bezig dan dat je zou willen.  

  • Dat kan zich uiten in je relatie, je privé situatie.  
  • Het kan je ambities en groei temperen.  
  • Het kan je moe en cynisch maken.  

Wat is je optie

Als de situatie je gaat beklemmen wil je dat veranderen. Allereerst heb je een duidelijk beeld nodig. En dat is lastig want er speelt veel. Met die onrust verlies je focus. Dat leidt er toe dat je je analyse telkens bijstelt. De scherpte is eruit.

 

Op zo’n moment komen de twijfels, is mijn functie wel de juiste, moet ik een ander pad inslaan? Of ligt het aan mijn persoonlijke aanpak. Je hebt helderheid nodig om het geheel te kunnen overzien, vertrouwen te krijgen in je actie en keuze. Daarmee komt die stevigheid in je handelen weer terug,  en ook het plezier erin. De verbinding wordt hersteld, met jezelf en je omgeving.

Stel je eens voor ..

Dat je zicht te krijgt op je hoofdbrekens, en je kunt bepalen hoe je met jouw situatie om kunt gaan.

Veranderingen blijven op je pad komen. Stabiliteit in jezelf zorgt ervoor dat je de juiste antwoorden vindt. Daarmee kun je jezelf overtuigender presenteren, en maakt je sterker in het nemen van beslissingen.

 

Misschien leidt dit ertoe betekent dat je vertrouwelijk over een aantal dilemma’s wilt sparren, en uiteindelijk een paar knopen gaat doorhakken.

Waarom met mij?

Ik ga je helpen met mijn jarenlange ervaring als businesspartner, sparringpartner en vertrouwenspersoon.

 

Op de mensgerichte kant heb ik stevig ingezet en mezelf als coach gespecialiseerd.

 

Met de juiste vragen krijg jij oplossingsrichtingen om iets dat, min of meer, is vastgelopen weer in beweging te krijgen. 

Als je wilt dat zaken veranderen ..

 

Maar mis je de inspiratie, aanmoediging of expertise om echt in beweging te komen. Breng jouw punten dan in bij iemand die met verstand van zaken meekijkt, en die snapt waar het bij jou om gaat.

Neem wel een besluit

 

Er zijn andere paden, maar soms zie je niet of maak je het te complex. Spelen er ook persoonlijke factoren mee of zijn er andere bezwaren. Wil je dat ik je help, pak dan de telefoon, 06 4813 3432, dan kan ik je praktische vragen beantwoorden en maak jij vervolgens de keus of je verder wilt.