Persoonlijke ontwikkeling voor Professionals

Targets halen en toch de verbinding houden?
Als professional zit je regelmatig in een spagaat. Enerzijds de werkdruk om resultaten te boeken. Anderzijds de interactie met je omgeving, het sociale aspect. 

Als er ruis ontstaat, als je vastloopt, kamp jij met de gevolgen.  

Niets doen is geen optie

De dagelijkse gang van zaken gaat door. Je wilt het vertrouwen blijven houden, in de onderlinge samenwerking, en in de goede afloop. Zakelijk gezien houd je je wel staande, maar processen lopen niet soepel en persoonlijk kost het je veel energie. Na een werkdag blijf je er in je hoofd mee bezig en dat is niet wat je wilt. Het kan zich zelfs uiten in:

 

  • Temperen van je ambities en stagnatie van je professionele groei.
  • Onzekerheid over je houding en functioneren.
  • Instabiliteit, en je privé situatie raken.

De vraag is: kun je er wat aan doen?

Soms lijkt het van niet. Jij kunt het beleid niet eenzijdig veranderen, je hebt je team niet voor het uitkiezen gehad, misschien is deze functie niet eens helemaal jouw keuze. Maar je kunt je al die dingen wel eigen máken en ervoor zorgen dat je er mee om kunt gaan en ook succesvol bent. De kunst is de verbinding te behouden. En hoe? Dat is soms even zoeken.

 

Stel je eens voor dat wij dit samen aangaan?

Dat je een ervaren gesprekspartner hebt die echt met je mee kan denken. Die je kan helpen met een aanpak dat je je doelstellingen realiseert, beter leert te gaan met je verantwoordelijkheden en processen die steeds opnieuw aan verandering en verbetering onderhevig zijn. Wat zou dat een ruimte geven.

En stel je eens voor…

Dat ik je ook nog persoonlijke handvatten aanreik zodat je ook je eigen gevoel, gedrag en motivatie meeneemt. Want je eigen rol is er natuurlijk ook nog. Je wilt je wel staande houden. Misschien betekent dit ook wel dat je vertrouwelijk over een aantal dilemma’s wilt sparren en uiteindelijk een paar knopen gaat doorhakken.

 

 

Met meer inzicht en overzicht krijg je:

Meer mogelijkheden, meer rust, meer zekerheid. Dat maakt jouw uitstraling sterker en overtuigender naar je omgeving en je creëert meer verbinding. Plus, een hele grote plus, het maakt dat je een stuk relaxter en energieker naar huis gaat aan het eind van de dag.

Waarom met mij?

Ik ga je helpen met mijn jarenlange ervaring als coach en businesspartner, Met regelmaat ben ik de gespreks- of sparringpartner voor een individuele directeur of professional. Die mensgerichte kant heb ik de laatste jaren stevig ingezet met gespecialiseerde en bewezen coachtechnieken en daarmee kan ik mogelijkheden en oplossingen ontdekken om iets wat dreigt vast te lopen weer in beweging, en de juiste richting, te krijgen.

 

Tip!

Heb je een verantwoordelijke positie en wil je krachtiger kunnen acteren, authentiek de regie kunnen nemen, en je bewust worden van je valkuilen en je uitdagingen? Dan is een ontwikkelingsgerichte workshop iets voor jou!

 

Ontdek en ervaar letterlijk wat het betekent om ‘in beweging’ te komen en te zijn!

Informeer bij me naar de opties.

Wil je het plezier terug ..

 

En lukt het je niet om verandering in je situatie te brengen, aarzel dan niet langer om je situatie eens te bespreken met iemand die professioneel en met verstand van zaken actief meekijkt. Iemand die je weer in verbinding brengt met je targets, met je omgeving en je eigen persoonlijkheid. Die persoon wil ik graag voor je zijn. Het is sparren en (bedrijfs)coaching in één.

Een kennismaking is zo geregeld

 

Dan zien we meteen of er goede basis aanwezig is om samen te werken. En geef ik een voorstel en een plan op grond van de zaken die we hebben besproken, zodat we met een eerste afspraak direct van start kunnen.