Aanbod voor professionals

Grenzen stellen en toch de verbinding houden?
Als professional zit je regelmatig in een spagaat. Enerzijds je drive om te presteren, anderzijds je behoefte aan interactie met je omgeving, het sociale aspect. 
Eén ding wil je zeker niet .. vastlopen.

Hoe staat het ervoor bij je?

Ben je tevreden over de dagelijkse gang van zaken? Dan heb je vertrouwen in je aanpak, plezier in de onderlinge samenwerking, en ben je kortom op de goede weg!

Of moet je eigenlijk toegeven dat processen niet soepel verlopen, en dat je persoonlijk veel energie kwijt bent om jezelf staande te houden. In je hoofd blijf je ermee bezig, en die ‘drukte’ uit zich in:

 

  • twijfels over jezelf en je functioneren
  • het tempert je ambities
  • en daarmee stagneert het je groei
  • persoonlijk maakt het je onzeker en raakt het ook je privé

Hoe pak ik dit aan

Als je verandering in een situatie wilt aanbrengen heb je allereerst een duidelijk beeld nodig over wat er speelt. Wanneer je onrust ervaart verlies je focus. Dat leidt er toe dat je je analyse telkens bijstelt. De scherpte is eruit.

 

Op zo’n moment komen de twijfels, is mijn functie wel de juiste, moet ik een ander pad inslaan? Of ligt het aan mijn persoonlijke aanpak. Je hebt helderheid nodig om het geheel te kunnen overzien, en vertrouwen te krijgen in je actie. Dat zorgt ervoor dat je plezier krijgt in wat je doet en brengt je terug in verbinding, met jezelf en je omgeving.

Stel je eens voor ..

Dat je zicht te krijgt op je hoofdbrekens, en je kunt bepalen hoe je met jouw situatie om kunt gaan.

Veranderingen blijven op je pad komen. Stabiliteit in jezelf zorgt ervoor dat je de juiste antwoorden vindt. Daarmee kun je jezelf overtuigender presenteren, en maakt je sterker in het nemen van beslissingen.

 

Misschien leidt dit ertoe betekent dat je vertrouwelijk over een aantal dilemma’s wilt sparren, en uiteindelijk een paar knopen gaat doorhakken.

Waarom met mij?

Ik ga je helpen met mijn jarenlange ervaring als businesspartner, sparringpartner en vertrouwenspersoon. Op de mensgerichte kant heb ik stevig ingezet en mezelf als coach gespecialiseerd. Met de juiste vragen krijg jij oplossingsrichtingen om iets dat, min of meer, is vastgelopen weer in beweging te krijgen. 

 

Extra!

Ik ben van jongs af aan gefascineerd door de dans. Hoe mooi zou het zijn dans te integreren met persoonlijke ontwikkeling. Ik ben op zoek gegaan. En gevonden! Ons lichaam beweegt mee als we communiceren, zichtbaar en onzichtbaar, krachtig en kwetsbaar. Inzicht in die beweging geeft nog meer inzicht in jezelf. 

 

Door je fysieke bewustzijn en houding te trainen kun je krachtiger acteren, authentieker de regie nemen en ontstaat er meer samenhang. Zie je dit als een extra die bij je past, kijk dan ook bij mijn workshop.

Als je wilt dat zaken veranderen ..

 

Begin er dan mee, liever vandaag dan morgen!

Mis je de inspiratie, aanmoediging of expertise om echt die verandering in je situatie te brengen waarnaar je verlangt? Aarzel dan niet langer, en neem die stap om jouw punten te bespreken met iemand die professioneel en met verstand van zaken met je meekijkt. Iemand die snapt waar het bij jou om gaat, en je daarbij gaat helpen.

Wat je ook besluit, ga ermee aan de slag

 

Ik ben ervan overtuigd dat er kansen voor het oprapen liggen, maar soms zie je niet. Denk je te groot, en maak je het te complex. Achteraf lijkt het simpel, maar zit het toch te verborgen voor om er bij te kunnen, laat je je tegenhouden of zijn er andere bezwaren.

Maar wil je dat ik je help, pak dan de telefoon, 06 4813 3432, dan kan ik je praktische vragen beantwoorden en maak jij vervolgens de keus of je verder wilt.