Aanbod voor directeur en ondernemer

Tijd voor een second opinion?
Je bent een gedreven directeur of ondernemer, dan houd je met regelmaat je doelstellingen en strategie tegen het licht. Levert dit voldoende op?
Er schuilt een gevaar in dat je telkens door dezelfde bril kijkt en dezelfde blinde vlekken blijft houden. Vanuit die positie werk je verder zonder echt te reflecteren. Of je stelt het uit.

Met welk gevolg?

 

 

  • Dat je twijfels blijft houden over je aanpak en strategie;
  • Dat je keuzes toch weer moet gaan bijstellen;
  • Dat er fricties ontstaan doordat je beleid niet overtuigend genoeg er uitziet.
  • Dat dit je privéleven raakt.

 

Terwijl er inhoudelijk niets mis lijkt met die stappen  heeft elke keuze en elke stap wél consequenties. 

Hoe zou het zijn …

Als je iemand had die met de frisse blik van buiten met je meekijkt en een vertaalslag maakt van jouw persoonlijke missie en doelstellingen naar je zakelijke doelstellingen die ook prive matchen. Via een live SWOT analyse kijken we hoe jouw beslissingen en acties dit ondersteunen.

Jouw verhaal …

Opnieuw kijken en opnieuw praten lijkt zinloos.  Maar een gesprek met een partner die begrijpt waar het over gaat, die jou in je verhaal volgt, en de levenservaring heeft om aan te kunnen geven waar en hoe de ruis ontstaat?

Rust in je hoofd

Je overziet weer het geheel en kunt inzoomen op details. Daarmee kun je bijsturen en veel gemakkelijker stappen te nemen in een nieuwe richting. Is er meer diepgang nodig? Het mag zeker persoonlijk worden. Maar we houden het doel voor ogen.

Wat levert dat op?

  Heldere kijk op de te nemen stappen

  Basis voor besluitvorming

  Dat geeft rust in de dagelijkse gang van zaken

  Dat geeft duidelijkheid in de communicatie

En dát heeft dan weer veel verstrekkender gevolgen. Niet alleen voor de werkomgeving maar ook dat je daarnaast hoofd en lijf vrij hebt voor andere zaken in je leven, die minstens zo belangrijk zijn!

Wat cliënten over mij zeggen

Zo kon één van mijn cliënten zijn eigen rol te bepalen naar aanleiding van een aantal inzicht gesprekken:

 

 “Met Jeanette zijn we weer terug gegaan naar de kern. Daarbij was het fijn dat Jeanette vanuit haar achtergrond ook de zakelijke kant kon bekijken en beoordelen. We hebben daarna weloverwogen stappen gezet”.

 

En een zelfstandig ondernemer die inzicht kreeg in haar situatie en meer grip op de zakelijke kant die haar als creatief minder lag:

 

“Jeanette is een fijne vrouw om mee te werken, die oog heeft voor de mens achter de ondernemer en hier haar traject op afstemt. Een aanrader!”

Wat kan ik voor jou betekenen?

Bel me gerust 06 4813 3432  

Waarom bij mij

 

De keuze is aan jou. Je kunt natuurlijk ook zelf aan de slag gaan en je omgeving om advies vragen. Maar het liefste wil je een neutrale omgeving, iemand die eerlijk is tegen je, een spiegel voorhoudt en klare taal spreekt.

 

Ik heb, naast mijn ervaring als rechterhand van verschillende directies en inzicht in bedrijfsvoering, de sociale kant toegevoegd en mezelf als coach gespecialiseerd. En daarmee kan ik het jou makkelijker maken om met afstand naar je eigen beslissingen te kijken, en een beeld te krijgen van dat verlangen naar verandering.

Of dat die verandering jou is overkomen en je op zoek bent, om je weer thuis te voelen in je leven, of je werk.

 

Het is meer dan spiegelen, het is klankborden met inzicht, het is advies en coaching inéén.  

Laat het me weten als je dit wat lijkt

 

Dan kunnen we overleggen over de mogelijkheden, en kun jij alvast je vragen kwijt.