Aanbod voor directeur en ondernemer

Naar de kern!
Als gedreven directeur/ondernemer hou je met regelmaat strategie en doelen tegen het licht. Levert je dat voldoende op?
Er schuilt een gevaar in dat je telkens door dezelfde bril kijkt en dezelfde blinde vlekken blijft houden. Vanuit die positie werk je verder zonder echt grondig te reflecteren. Of je stelt het uit.

Met welk gevolg?

 

  • Dat je twijfels blijft houden over je strategie.
  • Dat je keuzes toch weer gaat bijstellen.
  • Dat er fricties ontstaan omdat je beleid niet overtuigend genoeg overkomt.
  • Dat dit ook gevolgen kan hebben voor jou persoonlijk.

 

 

 

Terwijl er inhoudelijk niets mis lijkt met die keuzes en stappen, zou je zomaar voorbij kunnen gaan aan de kern van de zaak. 

Hoe zou het zijn …

Om eens echte stil te staan en te reflecteren, over je keuzes, je rol, die vraagtekens, wat jou puzzelt. Ik kijk met de frisse blik van buiten en verstand van zaken met je mee. Je kunt je gedachten de vrije loop laten, waarmee ik een vertaalslag maak.

En dan ..

Die vertaalslag nodigt jou uit andere inzichten te ontdekken, vanuit de kern, zakelijk of persoonlijk, die je niet eerder zag. Die blinde vlek .. vandaar uit ontstaat een nieuw perspectief, op het geheel, kun je inzoomen op details, en gericht acties inzetten.

Klinkt logisch ..

De eenvoud is vaak logisch, onze ratio kan een complex net van wegen aanleggen, voorbij de kern wie we zijn. Beslissingen krijgen daarmee een wankel fundament. Het is aan jou na te gaan wat de consequenties zijn van, doorgaan .. of maar eens een time out te plannen.

Dit is jouw winst!

  Heldere kijk op de te nemen stappen

  Basis voor besluitvorming

  Dat geeft rust in de dagelijkse gang van zaken

  Dat geeft duidelijkheid in de communicatie

En dát heeft dan weer veel verstrekkender gevolgen. Niet alleen voor de werkomgeving maar ook dat je daarnaast hoofd en lijf vrij hebt voor andere zaken in je leven, die minstens zo belangrijk zijn!

Ervaringen van cliënten

Zo kon één van mijn cliënten zijn eigen rol te bepalen naar aanleiding van een aantal inzicht gesprekken:

 

 “Met Jeanette zijn we weer terug gegaan naar de kern. Daarbij was het fijn dat Jeanette vanuit haar achtergrond ook de zakelijke kant kon bekijken en beoordelen. We hebben daarna weloverwogen stappen gezet”.

 

En een zelfstandig ondernemer die inzicht kreeg in haar situatie en meer grip op de zakelijke kant die haar als creatief minder lag:

 

“Jeanette is een fijne vrouw om mee te werken, die oog heeft voor de mens achter de ondernemer en hier haar traject op afstemt. Een aanrader!”

Zou je willen ervaren wat een gesprek met mij, jou oplevert?

Bel me gerust  06 4813 3432

 

Waarom bij mij

 

 

Die keuze maak jij.

 

Ik kan je wijzen op mijn inhoudelijke ervaring en expertise voor verschillende directies in de rol van businesspartner, was hun rechterhand bij uiteenlopende bedrijfsvraagstukken. En daar paste ook regelmatig een coachende rol bij. Niet alles valt nu eenmaal rationeel te bezien.

 

Die coachende rol paste me goed. Klankbord zijn in beslissingen die het hele bedrijf aangingen of zelfs persoonlijk speelden. Ik ben die rol gaan professionaliseren, en heb mezelf uitgerust met een ruime gereedschapskist waarmee ik het jou makkelijker maak naar je eigen rol en beslissingen te kijken.

Hoe

 

Als businesspartner heb ik met uiteenlopende modellen gewerkt. Voor bedrijfsmatig inzicht werkt dat prima. In mijn persoonlijke coaching ben ik minder van de modellen. Voor het Ennaegram maak ik een uitzondering, dit dynamische model houd je een spiegel voor hoe je naar de werkelijkheid kijkt, herken je die verstopte triggers in je persoonlijkheid, die je weerhouden je rol/identiteit te kiezen zoals jij wilt. We hebben ons namelijk nogal wat aangeleerd.

 

Ik hou erg van de frisse buitenlucht, niets dat beter werkt dan in de natuur en even helemaal los te komen van de zaak.

Wil je me met je organisatie of bedrijf laten kennis maken, dan kom ik graag naar je toe en krijg ik meteen een indruk van de omgeving en de sfeer.