Aanbod voor directies en ondernemers

Tijd voor een time-out!
Je bent een gedreven directeur/ondernemer. Dan houd je met regelmaat je strategie en doelstellingen tegen het licht. Levert dit voldoende op?
Er schuilt een gevaar in dat je telkens door dezelfde bril kijkt en dezelfde blinde vlekken blijft houden. Vanuit die positie werk je verder zonder echt grondig te reflecteren. Of je stelt het uit.

Met welk gevolg?

 

  • Dat je twijfels blijft houden over je aanpak, strategie en bedrijfsvoering.
  • Dat je keuzes toch weer moet gaan bijstellen.
  • Dat er fricties ontstaan doordat je beleid niet overtuigend genoeg er uitziet.

 

 

Terwijl er inhoudelijk niets mis lijkt met die stappen. Heeft elke keuze en elke stap heeft wél consequenties. 

Hoe zou het zijn …

Voor jou om eens stil te staan en echt te reflecteren. Over je rol, je keuzes, met iemand die met een frisse blik van buiten een vertaalslag maakt van jouw nieuwe inzichten naar je persoonlijke doelen, en doelstellingen en acties voor je bedrijf of organisatie?

Inzichten ..

Nieuwe inzichten die je in beweging brengen, en je helpen bij het nemen van beslissingen, persoonlijk en zakelijk. Je overziet het geheel, en je kunt inzoomen op details.

Daarmee kun je gerichte stappen nemen.

Stel niet uit!

Stilstaan past niet echt bij je. Dat begrijp ik. Maar doorgaan op een weg waarbij je telkens moet omkeren, levert je niets op.

Het is aan jou om te kiezen voor een time out, voor een andere aanpak of om misschien een nieuwe weg in te slaan.

Dit is jouw winst!

  Heldere kijk op de te nemen stappen

  Basis voor besluitvorming

  Dat geeft rust in de dagelijkse gang van zaken

  Dat geeft duidelijkheid in de communicatie

En dát heeft dan weer veel verstrekkender gevolgen. Niet alleen voor de werkomgeving maar ook dat je daarnaast hoofd en lijf vrij hebt voor andere zaken in je leven, die minstens zo belangrijk zijn!

Wat cliënten over mij zeggen

Zo kon één van mijn cliënten zijn eigen rol te bepalen naar aanleiding van een aantal inzicht gesprekken:

 

 “Met Jeanette zijn we weer terug gegaan naar de kern. Daarbij was het fijn dat Jeanette vanuit haar achtergrond ook de zakelijke kant kon bekijken en beoordelen. We hebben daarna weloverwogen stappen gezet”.

 

En een zelfstandig ondernemer die inzicht kreeg in haar situatie en meer grip op de zakelijke kant die haar als creatief minder lag:

 

“Jeanette is een fijne vrouw om mee te werken, die oog heeft voor de mens achter de ondernemer en hier haar traject op afstemt. Een aanrader!”

Zou je willen ervaren wat een gesprek met mij, jou oplevert?

Bel me gerust  06 4813 3432

 

Waarom bij mij

 

 

Die keuze maak jij.

 

Ik kan je wijzen op mijn inhoudelijke ervaring en expertise voor verschillende directies in de rol van businesspartner, was hun rechterhand bij uiteenlopende bedrijfsvraagstukken. En daar paste ook regelmatig een coachende rol bij. Niet alles valt nu eenmaal rationeel te bezien.

 

Die rol als coach paste me goed. Officieus was ik het klankbord in beslissingen die het hele bedrijf aangingen of persoonlijk speelden. Voeg daar mijn eigen levenservaring aan toe, en dat tezamen heeft ervoor gezorgd om mezelf als coach te specialiseren. Daardoor kan ik nu putten uit een ruime gereedschapskist waarmee ik het jou makkelijker maak om met afstand naar je eigen beslissingen te kijken.

Het is meer dan spiegelen, het is klankborden met inzicht, het is advies en coaching inéén.

De locatie ..

 

 

Ik werk met mijn coaching in de frisse buitenlucht. Niets dat beter werkt dan in de natuur even helemaal los te komen van de zaak met rondom ons de vogels en het groen.

 

De locatie ligt in het buitengebied van Breda en Oosterhout. Wil je me met je bedrijf of organisatie laten kennis maken, dan kom ik graag naar je toe en krijg ik meteen een indruk van de omgeving en de sfeer.

 

Klanten van mij ervaren het als welkome inspiratie om periodiek even te sparren.

 

 

Afspraak plannen?