Persoonlijke ontwikkeling voor Executives

Tijd voor een second opinion?
Je bent een ervaren directeur of ondernemer. Dan houd je met regelmaat je doelen en strategie tegen het licht.
Levert dit voldoende op? Er schuilt een gevaar in dat je telkens door dezelfde bril kijkt en dezelfde blinde vlekken blijft houden. Vanuit die positie ga je door zonder echt te reflecteren. Of je stelt het uit.

Met welk risico?

 

 

  • Dat je twijfels blijft houden over je aanpak;
  • Dat je keuzes toch weer moet gaan bijstellen;
  • Dat er fricties ontstaan doordat je beleid niet overtuigend genoeg eruit ziet. 

 

Terwijl er inhoudelijk niets mis lijkt met die stappen  Heeft elke keuze en elke stap wél consequenties. 

Hoe zou het zijn …

Als je iemand had die met de frisse blik van buiten met je meekijkt en een vertaalslag maakt van jouw persoonlijke missie en doelstellingen naar je zakelijke doelstellingen die ook prive matchen. Via een live SWOT analyse kijken we hoe jouw beslissingen en acties dit ondersteunen.

Jouw verhaal …

Opnieuw kijken en opnieuw praten lijkt zinloos.  Maar een gesprek met een partner die begrijpt waar het over gaat, die jou in je verhaal volgt, en de levenservaring heeft om aan te kunnen geven waar en hoe de ruis ontstaat?

Rust in je hoofd

Je overziet weer het geheel en kunt inzoomen op details. Daarmee kun je bijsturen en veel gemakkelijker stappen te nemen in een nieuwe richting. Is er meer diepgang nodig? Het mag zeker persoonlijk worden. Maar we houden het doel voor ogen.

Wat levert dat op?

  Heldere kijk op de te nemen stappen

  Basis voor besluitvorming

  Dat geeft rust in de dagelijkse gang van zaken

  Dat geeft duidelijkheid in de communicatie

En dát heeft dan weer veel verstrekkender gevolgen. Niet alleen voor de werkomgeving maar ook dat je daarnaast hoofd en lijf vrij hebt voor andere zaken in je leven, die minstens zo belangrijk zijn!

Een tevreden klant vertelt

Zo durfde één van mijn klanten zijn eigen rol te bepalen naar aanleiding van een aantal inzichtgesprekken:

 

,,In plaats van managen kan ik beter producten ontwikkelen en strategieën bedenken. Een rol die uitstekend bij me past en waar ik tevreden mee ben.”

 

Een andere klant, zelfstandig ondernemer, kreeg grip op de zakelijke kant die haar als creatief minder lag:

 

,,Nu weet ik precies wat ik moet doen en/of laten om de balans winstgevend te houden”.

Interesse gewekt? 

Zou je willen ervaren wat een gesprek met mij, jou oplevert?  

Waarom bij mij?

 

Die keuze maak jij. Ik kan je wel wijzen op mijn ruime ervaring als rechterhand van verschillende directies. Op mijn grote inzicht in bedrijfsvoering. De laatste jaren heb ik daar de sociale kant aan toegevoegd. Daardoor kan ik nu putten uit diverse methodieken waarmee ik het jou makkelijker maak om met afstand naar je eigen beslissingen te kijken. Het is meer dan spiegelen, het is klankborden met inzicht, het is advies en coaching inéén.  

Wil je daarna met mij verder?

 

Dan maak ik graag een voorstel voor een plan van aanpak. Klanten van mij ervaren het als welkome inspiratie om maandelijks even te sparren, anderen zie ik eens per kwartaal. De locatie bepalen we samen. En tussentijds contact, even bellen of mailen, daarvoor is altijd ruimte. Die flexibiliteit is er zeker in mijn agenda.