Over mij

“Ik ben Jeanette Slager, geboren en opgegroeid in een Rotterdams ondernemersgezin. Ik heb een drive om over de schutting te willen kijken, naast gebaande paden te lopen en te ontdekken wat er nog meer mogelijk is.”

Ik geloof namelijk dat er volop kansen en groeimogelijkheden zijn voor iedereen die het leven omarmt en met plezier werkt, leert, groeit en verandert.

Al meer dan 25 jaar ben ik het vaste aanspreekpunt en de ‘frisse blik van buiten’ voor gedreven directeuren en ondernemers. Officieel als businesspartner, officieus was ik natuurlijk ook het klankbord in beslissingen die het hele bedrijf aangingen of in relatie met privé speelden. Direct na mijn middelbare school ben ik bij een grote, inmiddels gefuseerde, bank gaan werken. Ik zat daar letterlijk tussen het geld. Wat jaartjes later kreeg ik de smaak te pakken van financiële bedrijfsvoering en ben ik me gaan specialiseren in financieel management. Mijn professionele werd geval door ‘financiële’ vrouw te zijn.

 

 

Met de jaren ben ik minder rationeel gaan denken

 

Het gevoel is minstens zo belangrijk, geluk en plezier zorgen even goed voor persoonlijke vooruitgang en zakelijk succes. Ik vond dat het tijd werd om meer verdieping op te zoeken en in te gaan zetten. Voor mijzelf was dat na een ingrijpende periode in mijn leven een logische stap. De waardevolle combinatie die ik nu kan maken met mijn deskundigheid als coach zorgt voor een brede scope. 

Sinds 2011 ben ik zelfstandig ondernemer

Ik heb mijn bedrijf Image-inn opgericht om directeuren, ondernemers en professionals te helpen om weer in beweging te komen als zij dreigen vast te lopen, en dat kan gebeuren door uiteenlopende en/of ongrijpbare oorzaken.

Zie mij maar als ‘die buitenstaander’ met de betrokkenheid van een ‘mede-vennoot’. En met een combinatie van bedrijfsmatig inzicht en jarenlange ervaring in hoe beslissingen uitpakken en doorwerken in de praktijk.

Het is een soort package-deal geworden omdat je sommige zaken nu eenmaal niet van elkaar kunt scheiden.

Ik houd van context en een doel

Het mag niet te vrijblijvend zijn. Zo achterin de twintig ben ik begonnen met hardlopen. Eerst rondjes om het dorp, maar mijn ambitie reikte al snel verder. Ik wilde beter, langer en sneller lopen. Dat was mijn doel. Ik werd lid van een atletiekvereniging en volgde schema’s om mezelf te verbeteren. Wat een heerlijk gevoel was het met een wedstrijd-of prestatieloop mijn tijd te verbeteren. Mijn ultieme hardloopervaring was het lopen van de New York marathon.

Net als met ambities, of op de zaak, gaat het over discipline, volhouden en/of standhouden, met als uiteindelijk resultaat de euforie van het succes. Daar doe je het voor!

Het leven, het is als een dans!

En laat dansen nu een hele bijzondere plek bij me innemen. Het geeft me een enorm gevoel van vrijheid en passie.

We bewegen om elkaar heen, we dagen uit, gaan soms op elkaars tenen staan, zijn de draad even kwijt om ons vervolgens te verliezen in een snelle actie.

Om in beweging te blijven, is het soms handig om even afstand te nemen.

Letterlijk tijdens een wandelsessie met mij in de frisse buitenlucht waar je even helemaal weg bent van alles.

En figuurlijk, door samen de helikopterview te pakken en te overzien hoe de verschillende scenario’s uitpakken.

Want het overzien van mogelijke opties, gekoppeld aan juiste acties geeft rust in je hoofd, zekerheid in je beslissingen, ruimte om los te laten en bezig te zijn met andere dingen, of te genieten van je privéleven.

Bel me voor meer informatie

of het maken van een afspraak

Benieuwd naar mijn bedrijfsnaam Image-inn?

Je herkent het vast. De songtekst: ‘Imagine’ van John Lennon fascineert me. Een prachtig lied met een prachtige boodschap. Met mijn bedrijf help ik mensen om diezelfde ruimte op te zoeken en te laten ervaren, om hun kansen te grijpen, mogelijkheden te scheppen en datgene waar ze voor kiezen zo goed mogelijk te kunnen doen.

Stel je voor dat alles kan, wat zou jij dan willen? Hoe ziet je leven er dan uit?

 

Dat gevoel van vrijheid, als constante reminder dat alles mogelijk is.

 

Imagine all the people
Living for today…
 

You may say I’m a dreamer
But I’m not the only one
I hope someday you’ll join us
And the world will live as one

John Lennon