Over mij

“Ik ben Jeanette Slager, geboren en opgegroeid in een Rotterdams ondernemersgezin. Ik heb een drive om over de schutting te willen kijken, naast gebaande paden te lopen en te ontdekken wat er nog meer mogelijk is.”

Ik geloof namelijk dat er volop kansen en groeimogelijkheden zijn voor iedereen die het leven omarmt en met plezier werkt, leert, groeit en verandert.

Meer dan 25 jaar was ik het vaste aanspreekpunt en de ‘frisse blik van buiten’ voor gedreven directeuren. Mijn professionele leven werd officieel gevuld door ‘financiële’ vrouw te zijnOfficieus was ik natuurlijk ook het klankbord in beslissingen die het hele bedrijf aangingen of in relatie met privé speelden.  

Met de jaren ben ik minder rationeel gaan denken

Het gevoel is minstens zo belangrijk, geluk en plezier zorgen even goed voor zakelijk succes. Ik vond dat het tijd werd om naast bedrijfseconoom meer verdieping op te zoeken en in te gaan zetten. Zoals het verhaal achter de cijfers van belang is, geldt dat ook voor het verhaal achter de mens. De combinatie die ik nu kan maken met mijn deskundigheid als coach zorgt voor een brede scope.

Op mijn LinkedIn profiel meer over mijn achtergrond.

Sinds 2011 ben ik zelfstandig ondernemer

Ik heb mijn bedrijf Image-inn opgericht om mensen in organisaties te helpen in beweging te komen als zij dreigen vast te lopen in strategische keuzes, organisatorische processen of simpelweg de combinatie van zakelijk en privé.  

Zie mij maar als de buitenstaander met de betrokkenheid van een mede-vennoot. En met een combinatie van bedrijfsmatig inzicht en jarenlange ervaring in hoe beslissingen uitpakken en doorwerken in de praktijk.  

Ik hou van context en een doel

Het mag niet te vrijblijvend zijn. Zo achter in de twintig ben ik begonnen met hardlopen. Eerst rondjes om het dorp, maar mijn ambitie reikte al snel verder. Ik wilde beter, langer en sneller lopen. Dat was mijn doel. Ik werd lid van een atletiekvereniging en volgde schema’s om mezelf te verbeteren. Wat een heerlijk gevoel was het met een wedstrijd- of prestatieloop mijn tijd te verbeteren. Mijn ultieme hardloopervaring was het lopen van de New York marathon. 

Net als op de zaak gaat het over discipline, volhouden en/of standhouden, met als uiteindelijk resultaat de euforie van het succes. Daar doe je het voor!

Het leven is als een dans!

En laat dansen nu een hele bijzondere plek bij me innemen. Het geeft me een enorm gevoel van vrijheid en passie. 

We bewegen om elkaar heen, we dagen uit, gaan soms op elkaars tenen staan, zijn de draad even kwijt om ons vervolgens te verliezen in een snelle actie.  

Om in beweging te komen, is het soms handig om even afstand te nemen. Letterlijk door een afspraak bij mij, in een aangename omgeving, waar je even weg bent van alles. Of figuurlijk, door samen de helikopterview te pakken en te overzien hoe de verschillende scenario’s uitpakken.

 

Want het overzien van mogelijke opties, gekoppeld aan de juiste strategie geeft rust in je hoofd, zekerheid in je beslissingen, ruimte om los te laten en bezig te zijn met andere dingen, of te genieten van je privé leven.

 

Mijn kracht en geluk ligt in die beweging, in het zakelijke inzicht gecombineerd met menselijk advies. Is dat wat je zoekt, schroom dan zeker niet om me te bellen. Kennismaken is vrijblijvend, en wie weet wat we samen in beweging zetten.  

Daar hoor ik graag meer over!

Benieuwd naar mijn bedrijfsnaam Image-inn?

Je herkent het vast en het is afgeleid van de songtekst: ‘Imagine’ van John Lennon. Een prachtig lied met een prachtige boodschap. Met mijn bedrijf help ik mensen om diezelfde ruimte op te zoeken en te laten ervaren, om hun kansen te grijpen, mogelijkheden te scheppen en datgene waar ze voor kiezen zo goed mogelijk te kunnen doen. 

Stel je voor dat alles kan, wat zou jij dan willen? Hoe ziet je leven er dan uit? Die ruimte….

 

Dat gevoel van vrijheid, als constante reminder dat alles mogelijk is.

 

Imagine all the people
Living for today…
 

You may say I’m a dreamer
But I’m not the only one
I hope someday you’ll join us
And the world will live as one

John Lennon