Over

Ik ben geboren en opgegroeid in een Rotterdams ondernemersgezin. Ik heb een drive om over de schutting te willen kijken, noem het nieuwsgierig. om te ontdekken wat er nog meer mogelijk is buiten de gebaande paden.

Na de middelbare school ben ik meteen gaan werken. Aan de slag en een toekomst opbouwen. Zelfstandig zijn, het nest uitvliegen. Een aantal werkervaringen later geraakte ik op het financiële pad, niet zonder gevolgen. Het was de aanzet tot mijn bedrijfseconomische studies, SPD I en II, behaalde de titel Qualified Controller, en ging verder op de Erasmus Universiteit voor de drs. titel. Totdat er een breuk optrad, en mijn ambitie voor de zakelijke kant omboog en ik meer wilde leren over het menselijk gedrag en functioneren. Ik koos voor een gedegen post-hbo coachopleiding gevolgd door uiteenlopende specialisaties.

Businesscontroller, partner en coach

Ik had als businesscontroller/partner een bedrijfseconomische/financiële rol  voor directie en management, en officieus was ik ook het klankbord in beslissingen die de hele organisatie aangingen. En die waren vaak niet zo rationeel.

In 2011 heb ik mijn eigen bedrijf opgericht, Image-inn coaching & consultancy. Ik kon goed overweg met die minder rationele kant die mensen op de werkvloer vaak in de greep houden. Een goed gesprek kan net het verschil maken bij lastige keuzes, ingewikkelde processen, of de organisatie van zakelijk en prive.

Ik hou ervan om zaken in beweging te brengen

Ik ben nooit iemand geweest die al te vrijblijvend door het leven ging. Ik heb behoefte aan context en een doel om in beweging te komen. Figuurlijk en letterlijk. Achter in de twintig ben ik begonnen met hardlopen. Eerst rondjes om het dorp, maar mijn ambitie reikte al snel verder. Ik wilde beter, langer en sneller lopen en werd lid van een atletiekvereniging. Mijn ultieme hardloopervaring was het lopen van de New York marathon.

Discipline en volhouden zat er al van jongs af aan in, maar gevoel voor je doel hebben en genieten van de ‘reis’, trots zijn op het resultaat, je persoonlijke beloning, dat is een intense ervaring.

Vergeet niet af en toe te dansen

Van jongs af aan nam dansen een belangrijke plek bij me in. Dansen is genieten, en andersom, genieten is dansen. Mijn ouders hielden van de ‘old fashioned’ muziek en dat hebben ze doorgegeven. Ik heb veel stijlen gedanst en een stijl biedt houvast, maar een natuurlijke beweging komt direct uit het lijf, van binnen uit. Ik heb veel geleerd van de opleiding tot danscoach. Een probleem, levensvraag leeft ook van binnen. Door die letterlijke beweging kan het zich de weg vrij maken naar buiten om de juiste weg te nemen.

 

Imagine het gevoel van vrijheid als constante reminder dat alles mogelijk is

De krachtige boodschap in de song ‘Imagine’ van John Lennon inspireerde me om de naam Image-inn voor mijn bedrijf te kiezen.

 

Imagine all the people
Living for today…
 

You may say I’m a dreamer
But I’m not the only one
I hope someday you’ll join us
And the world will live as one

John Lennon