Over mij

“Ik ben geboren en opgegroeid in een Rotterdams ondernemersgezin. Ik heb een drive om over de schutting te willen kijken, naast gebaande paden te lopen en te ontdekken wat er nog meer mogelijk is.”

Ik geloof dat er volop kansen en groeimogelijkheden zijn voor iedereen die het leven omarmt, en met plezier werkt, leert, groeit en verandert.

Met mijn middelbareschooldiploma op zak ging ik meteen aan de slag. Bij een grote, inmiddels gefuseerde, bank kon ik beginnen. Wat jaartjes later kreeg ik de smaak te pakken, het werken met cijfers fascineerde me, en ben ik me gaan specialiseren in financieel management en bedrijfsvoering. Mijn leven werd gevuld door ‘financiële’ vrouw te zijn.

Meer dan 25 jaar was ik als businesspartner het vaste bedrijfseconomische aanspreekpunt voor gedreven directeuren en ondernemers. Officieus was ik ook dat vertrouwde klankbord in beslissingen die de hele organisatie aangingen, en zelfs in relatie met privé speelden.

In 2011 werd ik ondernemer 

Met de jaren ben ik minder rationeel gaan denken. Het gevoel is minstens zo belangrijk, geluk en plezier zorgen even goed voor zakelijk succes. Ik vond dat het tijd werd om naast bedrijfseconoom meer verdieping op te zoeken en in te gaan zetten. De combinatie die ik nu kan maken met mijn deskundigheid als coach zorgen voor een brede scope.

 

Ik heb Image-inn opgericht om directeuren, ondernemers en professionals te helpen weer in beweging te komen als zij dreigen vast te lopen in (strategische) keuzes, organisatorische processen, of simpelweg de combinatie van zakelijk en prive.

Ik hou van context en een doel

Het mag niet al te vrijblijvend zijn. Achter in de twintig ben ik begonnen met hardlopen. Eerst rondjes om het dorp, maar mijn ambitie reikte al snel verder. Ik wilde beter, langer en sneller lopen en werd lid van een atletiekvereniging. Wat een heerlijk gevoel gaf het om met een wedstrijdloop mijn tijd te verbeteren. Mijn ultieme hardloopervaring was het lopen van de New York marathon.

 

Ambities vragen discipline en volhouden, maar ook gevoel voor je doel hebben, genieten van de ‘reis’. Met als beloning een mooi resultaat waar je trots op bent. De euforie van succes!

Het leven, zaken doen, het is als een dans

Dansen neemt van jongs af aan een bijzondere plek bij me in. Dansen is genieten, dansen geeft me een enorm gevoel van vrijheid.

 

We bewegen ons door het leven, we dagen uit, gaan soms op elkaars tenen staan, zijn de draad even kwijt om ons vervolgens te verliezen in een snelle actie.

Soms is het handig om even afstand te nemen, te voelen wat er in je omgaat, om te bewegen naar waar je echt wilt zijn. Mijn geluk, maar misschien ook die van jou, ligt in die beweging,

Kennismaken?

Een afspraak is zo gemaakt.

Imagine 

‘Imagine’ van John Lennon, een prachtige song met een krachtige boodschap, een bron van inspiratie!

 

Dat gevoel van vrijheid, als constante reminder dat alles mogelijk is.

 

Imagine all the people
Living for today…
 

You may say I’m a dreamer
But I’m not the only one
I hope someday you’ll join us
And the world will live as one

John Lennon