Letterlijk in beweging

Stel je eens voor..
Moeiteloos je kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden. Het vermogen hebben te kunnen reageren vanuit een goed ontwikkelde omgevingssensitiviteit. Wat zou dat een krachtige zelfsturing opleveren.

Vrijer bewegen en je prestaties naar een hoger niveau tillen

Heb je dit fenomeen wel eens gezien? Zwermvogels die prachtige vormen aannemen, ze als het ware creëren. Ze lijken wel te dansen. Hoe doen ze dat? Om samen één kant uit te bewegen spelen er, evenals bij de vogelzwermen, elementen als wederzijdse afhankelijkheid, maar ook van individuele zelfstandigheid een grote rol. Daarbij is een krachtige onderlinge afstemming nodig, met elkaar, en niet op de laatste plaats, met jezelf.

Hoe zou het voor je zijn om..

Echte stappen te maken en..

  • Gericht te werken aan een thema dat jou en/of je team losmaakt, verbindt en plezier geeft.
  • Beter samen te gaan werken met jullie eigen persoonlijkheidstypen.
  • Verbeteren van de interactie en communicatie tussen jou en je team.
  • Met elkaar succesvoller presteren.

In dat geval heb ik je iets te bieden

Een dynamische coaching die jou en/of je team letterlijk en figuurlijk in beweging brengt. Dat is wat er in deze belevings- en bewegingsgerichte coaching gaat gebeuren. Door gerichte vragen te stellen en opdrachten te geven, laat ik je ervaren welke rollen er worden gespeeld en beleefd. Waar je en/of je team omheen danst, en wie je vooral niet op de tenen wilt staan, of in de weg wilt lopen. Maar toch geregeld doet..

Een methode die werkt

Door de koppeling aan het individuele persoonlijkheidstype is dit een krachtige methodiek die het innerlijk raakt en in beweging brengt. Sinds ik deze methode inzet in mijn coaching, ben ik er nog meer van overtuigd hoe onze beleving zich door vertaalt naar ons lichaam. En andersom dus, hoe ons lichaam ons fysiek in staat stelt om aan gedachten een andere beleving te geven, waarmee onze communicatie verandert, of we ineens voelen waarom we het gevoel hebben te worden tegengehouden.

Vreemd? Geen zorgen

Laat je niet weerhouden om verder te kijken dan wat bekend en vertrouwd is. Deze methodiek kent een opbouw en ik ben er van overtuigd dat je na afloop inzichten meeneemt waar je echt mee verder kunt. Individueel maar ook in je contact met anderen. Ik bied je een fijne omgeving, waar je de ruimte en de privacy hebt om te bewegen, waar we muziek hebben en geen last van de buitenwereld. Je kunt met mij alleen afspreken, of juist kiezen voor de herkenbaarheid in de groep.

Jouw gevoel is een krachtig instrument!

Ik ben dol op beweging, altijd al geweest. maar er zit ook een doel achter. Vrij dansen zoals jij dat wilt, als middel om dichterbij je gevoel en doel te komen, stappen te maken en te groeien in persoonlijk leiderschap en onderlinge samenwerking. En daarmee aan kracht winnen, individueel en in contact met anderen.

 

Tip!

Interesse in een individuele afspraak voor een coaching met dans als werkgever, ondernemer of werknemer? Laat het me weten.

Nieuwsgierig geworden?

 

En wil je meer weten over de mogelijkheden en werkwijze, laat het me het weten.