Voor (leidinggevende) professionals

Targets halen en toch het vertrouwen houden?
Herken je deze uitdaging? Enerzijds je commitment om resultaten te boeken. Anderzijds de interactie en samenwerking met je collega’s en team, het sociale aspect.
Krijg je te maken met ruis of een knelpunt, dan verstoort dit niet alleen de balans. Je focus vermindert en vooral het plezier in je werk.

Niets doen is geen optie

De dagelijkse gang van zaken gaat door. Je wilt het vertrouwen blijven houden, in de onderlinge samenwerking, en in de goede afloop. Zakelijk gezien houd je je wel staande, maar processen lopen niet soepel en persoonlijk kost het je veel energie. Na een werkdag blijf je er in je hoofd mee bezig en dat is niet wat je wilt. Het kan zich zelfs uiten in:

 

  • Temperen van je ambities en stagnatie van je professionele groei.
  • Onzekerheid over je houding en functioneren.
  • Instabiliteit, en je privé situatie raken.

Is daar wat aan te doen..

Soms lijkt het van niet. Je kunt het beleid niet eenzijdig veranderen, en het kan zijn dat je twijfels hebt of je functie eigenlijk wel de juiste keuze is. Hoe zorg je ervoor dat je, en met de situatie om kunt gaan, en je een houding eigen kunt maken zodat je er mee om kunt gaan en ook nog succesvol bent. Of erachter komt dat je het eigenlijk anders wilt. En hoe? Dat is soms even zoeken.

Stel je eens voor…

Dat jij dit aangaat? En je een businesspartner als coach hebt die je kan helpen met je aanpak, en je vaardigheden leert waarmee je beter leert om te gaan met je verantwoordelijkheden, het maken van keuzes, je communicatie en de processen in je organisatie, die steeds opnieuw aan verandering onderhevig zijn. Wat zou je dat ruimte geven, en perspectief!

En stel je dan eens voor …

Iemand die coacht op de laag van emotie en intuïtie én de vertaling weet te maken naar het concrete en praktische. En die ook nog persoonlijke handvatten aanreikt? Misschien betekent dit ook wel dat je vertrouwelijk over een aantal dilemma’s wilt sparren en uiteindelijk een paar knopen gaat doorhakken.

Met meer inzicht en overzicht krijg je..

Meer mogelijkheden, meer rust, meer vertrouwen. Dat maakt jouw uitstraling sterker en overtuigender naar je omgeving en je creëert meer verbinding. Plus, een hele grote plus, het maakt dat je een stuk relaxter en energieker naar huis gaat aan het eind van de dag.

Waarom met mij?

Ik ga je helpen met mijn jarenlange ervaring als coach en businesspartner, en ik ga kijken welke mogelijkheden en oplossingen ik kan ontdekken om het snel weer in beweging te krijgen, in de juiste richting. En met regelmaat ben ik de gesprekspartner voor een individuele directeur of manager. Die mensgerichte kant heb ik de laatste jaren stevig ingezet met gespecialiseerde en bewezen coachtechnieken.

 

Tip!

Ik geef  workshops, individueel en voor groepen. Heb je een verantwoordelijke positie en wil je krachtiger kunnen acteren, authentiek de regie kunnen nemen, en je bewust worden van je valkuilen en je uitdagingen?

Ervaar dan letterlijk wat het betekent om ‘in beweging’ te komen en te zijn!

Je zult ervaren

 

 

Wat ik kan doen om jou weer in verbinding te brengen met je targets, met je omgeving en je eigen persoonlijkheid.

Ik kan een tipje oplichten van de methodieken waarmee ik jou snel inzicht kan bieden.

 

En ik ga je laten ervaren hoe het is om je situatie eens te bespreken met iemand die niet alleen luistert en meeleeft, maar ook professioneel en met verstand van zaken actief meekijkt. Het is zoveel meer dan spiegelen, het is sparren en bedrijfscoaching in één.

En na afloop?

 

Dan maak ik, als jij dat ook wilt, een voorstel en een plan op grond van de zaken die we hebben besproken, zodat we met de eerste sessie direct van start kunnen.

Zullen we een kennismaking inplannen?